Ochrana osobních údajů

S rostoucím významem a rozmachem internetu si uvědomujeme důležitost ochrany Vašich osobních údajů. A proto Vám předkládáme následující garance o jejich bezpečnosti v naší firmě ACOMWARE s.r.o. U nás si můžete být jistí, že Vaše osobní data budou v bezpečí a bude s nimi nakládáno pouze v mezích, jež dovolují zákony České republiky. Všechna Vaše osobní data uchováváme s maximální mírou bezpečí proti jejich krádeži či jinému zneužití.

 


Jsme registrovaní správci osobních údajů

Na našich webových stránkách sbíráme e-mailové adresy a kontaktní údaje i další data. Jsme registrovaní správci osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Naši registraci naleznete na stránkách Uoou.cz pod číslem 00021832. Tyto osobní údaje vyplňujete do našich formulářů či nám je jinak poskytujete.

 

Rovněž tak data o provozu na těchto stránkách jsou měřena a vyhodnocována systémem Google Analytics jakožto třetí stranou. Měření provádíme z důvodu neustálého zlepšování našich služeb a pro dokonalé poznání naší cílové skupiny. Tato měření Vám rovněž vřele doporučujeme využívat na svých webech a e-shopech. Lépe tak budete cílit své produkty na potenciání zákazníky a budete je mnohem lépe znát.

Google Analytics může část Vašich dat rovněž využívat pro zlepšování svých služeb, pouze však těch anonymních.

 


Prohlášení

Zadáním údajů výslovně prohlašujete, že obchodní společnosti ACOMWARE s.r.o., jakožto správci osobních údajů, poskytujete svobodně a dobrovolně své osobní údaje a udělujete svůj souhlas k jejich zpracovávání ve smyslu zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Dále v této souvislosti berete na vědomí, že sdělené osobní údaje budou obchodní společností ACOMWARE s.r.o. zpracovávány, tj. zejména shromažďovány, ukládány na nosiče informací, upravovány nebo pozměňovány, vyhledávány, používány, uchovávány, tříděny nebo kombinovány, zejména za účelem nabízení produktů a služeb.

Pokud chcete odmítnout měření svého provozu pomocí systému Google Analytics, instalujte si do svého prohlížeče Google Analytics Opt-out Browser.

Jsme také certifikovaným partnerem Google Adwords. Přečtěte si také příručku inzerenta Google AdWords při spolupráci s partnerem třetí strany: www.google.cz/adwords/thirdpartypartners/